Η Patong προειδοποιεί για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία για το Καρναβάλι Patong 2023

Πατόνγκ –

Ο δήμος Patong έχει προειδοποιήσει για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των 37th ετήσιο καρναβάλι Πατόνγκ 2023.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Το ετήσιο Καρναβάλι της Πατόνγκ θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Ο Δήμος Patong καλεί όλους να συμμετάσχουν στους 37th Καρναβάλι του Πουκέτ στην Πατόνγκ 2023!

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμος Patong ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ζήτησε από το όχημα μέσω της κυκλοφορίας να αποφύγει την οδό Pracha Uthit και την οδό Taweewong αυτήν την Παρασκευή (8 Δεκεμβρίουth) από τις 4:00 έως τις 8:00 για την παρέλαση του Καρναβαλιού Patong. Ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Η παρέλαση θα γίνει κατά μήκος των δρόμων στον παρακάτω χάρτη.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.