Ένας άνδρας της Μιανμάρ πεθαίνει μετά από πτώση σε κανάλι στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας της Μιανμάρ πέθανε αφού έπεσε σε κανάλι στην πόλη του Πουκέτ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5 Δεκεμβρίουth) στο κανάλι Bang Yai στον δρόμο Takua Pa στην υποπεριφέρεια Talad Yai, Mueang Phuket.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν έναν άνδρα στο ρηχό κανάλι. Τα σωστικά συνεργεία κατέβηκαν στο κανάλι που έχει ύψος περίπου τρία μέτρα. Ο άνδρας ανασύρθηκε αργότερα από το κανάλι όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ότι ο άνδρας ήταν υπήκοος της Μιανμάρ. Φέρεται ότι ήταν μεθυσμένος πριν τον δουν οι κάτοικοι να πέφτει στο κανάλι.

Το όνομα του άνδρα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από αρμόδιους αξιωματούχους και η υπόθεση βρισκόταν υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.