Ένα αγόρι διασώθηκε από πνιγμό, ένα ακόμα αγνοούμενο στη λιμνοθάλασσα Thalang

Thalang -

Ένα αγόρι σώθηκε από πνιγμό, ενώ ένα άλλο αγόρι εξακολουθεί να αγνοείται σε μια λιμνοθάλασσα στο Sri Soonthorn.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 1:40 μ.μ. της Τρίτης (5 Δεκεμβρίουth) σε μια λιμνοθάλασσα στο χωριό Bang Maruan.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα νεαρό αγόρι της Μιανμάρ που είχε ανασυρθεί από το νερό από ντόπιους. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο και αναμενόταν να αναρρώσει.

Ένα αγόρι από την Ταϊλάνδη εξακολουθεί να αγνοείται στη λιμνοθάλασσα μέχρι την ώρα του Τύπου. Οι δύτες διάσωσης που κλήθηκαν στο σημείο αναζητούν το αγόρι που αγνοείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αγόρια είναι ηλικίας περίπου 10-12 ετών.

Τα ονόματά τους δεν αποκαλύφθηκαν λόγω της ηλικίας τους και οι συνθήκες πίσω από αυτές που βρίσκονταν στη λιμνοθάλασσα δεν γνωστοποιήθηκαν στον ταϊλανδικό Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.