ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οδηγός ταξί παραδόθηκε μετά από επίθεση σε οδηγό ταξί εφαρμογής για κινητά στο Thalang

Thalang -

Ένας τοπικός οδηγός ταξί παραδόθηκε στην αστυνομία της Ταϊλάνδης αφού επιτέθηκε σε οδηγό ταξί εφαρμογής για κινητά στο Cherng Talay.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας οδηγός ταξί με εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας τραυματίστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από αρκετούς άντρες ενώ έπαιρνε έναν επιβάτη σε παραλιακό κλαμπ στο Cherng Talay, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (4 Δεκεμβρίουth), ο κ. Γκαμ (ψευδώνυμο), 48 ετών, παραδόθηκε στην αστυνομία. Ο Γκαμ είπε στην αστυνομία ότι επιτέθηκε στον οδηγό ταξί της εφαρμογής για κινητά. Ο κ. Λουνγκ (ψευδώνυμο), 46 ετών, που ήρθε με τον κ. Γκαμ είπε στην αστυνομία ότι είδε το περιστατικό και προσπάθησε να σταματήσει τον κ. Γκαμ ανεπιτυχώς.

Ο κ. Γκαμ είπε ότι χρησιμοποίησε ένα ξύλινο ραβδί για να χτυπήσει τον οδηγό ταξί της εφαρμογής για κινητά δύο φορές αφού άρχισαν μια λογομαχία. Ο κ. Γκαμ προσπάθησε να εμποδίσει τον οδηγό ταξί της εφαρμογής για κινητά να πάρει έναν επιβάτη κοντά στο πάγκο ταξί του.

Ο κ. Gam ζήτησε συγγνώμη από τον οδηγό ταξί της εφαρμογής για κινητά και άλλους χειριστές οδηγών ταξί καθώς και από τους ανθρώπους του Πουκέτ. Έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει βλάψει την τουριστική εικόνα του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε ότι ο κ. Gam αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική και ψυχική βλάβη και παραμένει υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Το Phuket Express σημειώνει ότι το θύμα, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε για την ιδιωτικότητά του και έκτοτε μετακόμισε στο Trang λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά του, πίστευε προηγουμένως στη δήλωση του στην αστυνομία ότι εμπλέκονταν περισσότερα από ένα άτομα. Ωστόσο, ο κ. Γκαμ έχει αναλάβει την πλήρη ευθύνη και ευθύνη για το περιστατικό.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.