Ουκρανός φέρεται να δέχτηκε επίθεση και εκβιασμό για χρήματα στο Chalong

Chalong -

Ένας Ουκρανός φέρεται να δέχτηκε επίθεση και εκβιασμό για χρήματα στο Chalong την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (30 Νοεμβρίουth) ότι ένας άγνωστος Ουκρανός μπήκε ζητώντας βοήθεια. Είπε στην τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ότι δέχθηκε επίθεση και εκβίασε για 21,000 μπατ μετρητά από μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζει στο Chalong.

Φοβάται ότι αυτός και η οικογένειά του τέθηκαν σε κίνδυνο από αυτή την κατάσταση. Η τουριστική τουριστική αστυνομία του Πουκέτ τον πήγε στο αστυνομικό τμήμα Chalong για να υποβάλει επίσημη αναφορά.

Η Phuket Express σημείωσε ότι η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τον Ουκρανό ή τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης για την ασφάλεια του ίδιου και της οικογένειάς του.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, η κατάσταση αυτή φέρεται να διερευνάται ακόμη από την αρμόδια αστυνομία στο Πουκέτ.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.