Σήμερα είναι η Ημέρα του Πατέρα στην Ταϊλάνδη

Εθνική -

Σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί μια ημέρα ιδιαίτερης σημασίας για τον λαό της Ταϊλάνδης – είναι η Ημέρα του Πατέρα, που τιμάται προς τιμήν του αείμνηστου, μεγάλου βασιλιά Bhumibol Adulyadej, του οποίου τα γενέθλια είναι αυτή την ημερομηνία.

Αν και ο αγαπημένος μονάρχης πέθανε το 2016, η κληρονομιά του ζει και η Ημέρα του Πατέρα παραμένει μια αγαπημένη ευκαιρία για τους Ταϊλανδούς να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη και την αγάπη τους για τους πατέρες τους.

Ο βασιλιάς Bhumibol, ευρέως σεβαστός ως «Πατέρας του Έθνους», κυβέρνησε την Ταϊλάνδη για 70 χρόνια χωρίς προηγούμενο, καθοδηγώντας τη χώρα σε περιόδους ευημερίας και αντιξοότητας. Η σοφία, η συμπόνια και η ακλόνητη δέσμευσή του για την ευημερία του λαού του του κέρδισαν τον βαθύτερο σεβασμό και τον θαυμασμό των Ταϊλανδών σε ολόκληρο το έθνος.

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, ο βασιλιάς Bhumibol ξεκίνησε πολλά αναπτυξιακά έργα με στόχο τη βελτίωση της ζωής των απλών Ταϊλανδών. Η φιλοσοφία της αυτάρκειας του, γνωστή ως «Νέα Θεωρία», ενθάρρυνε τις αγροτικές κοινότητες να γίνουν αυτοδύναμες στην παραγωγή τροφίμων και στη διαχείριση των πόρων, οδηγώντας σε σημαντικές προόδους στη γεωργία και στις πρακτικές βιώσιμης διαβίωσης.

Ακόμη και σήμερα, η κληρονομιά του βασιλιά Bhumibol συνεχίζει να διαμορφώνει την αναπτυξιακή τροχιά της Ταϊλάνδης. Οι διδασκαλίες και οι αρχές του παραμένουν βαθιά ενσωματωμένες στην κοινωνία της Ταϊλάνδης, εμπνέοντας άτομα και κοινότητες να συνεργαστούν για ένα λαμπρότερο μέλλον.

Καθώς η Ταϊλάνδη γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα, οι οικογένειες συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τους πατέρες τους, εκφράζοντας την αγάπη και την εκτίμησή τους μέσω εγκάρδιων χειρονομιών και ουσιαστικών αλληλεπιδράσεων. Πολλοί Ταϊλανδοί φορούν επίσης κίτρινα πουκάμισα, το χρώμα που συνδέεται με τη Δευτέρα, τα γενέθλια του Βασιλιά, ως σύμβολο σεβασμού και ευγνωμοσύνης.

Λάβετε υπόψη ότι τα κυβερνητικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένου του Μεταναστευτικού, θα παραμείνουν κλειστά στις 5 Δεκεμβρίου, με αφορμή την περίσταση. Η πώληση αλκοόλ δεν απαγορεύεται αυτήν την ημέρα.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/