Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Επίσκεψη του πρωθυπουργού και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023. 

  1. Ένας αγνοούμενος Ρώσος βρέθηκε νεκρός μετά από τροχαίο στο Καρόν.

Η αστυνομία του Πουκέτ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους φίλους και την οικογένεια του θανόντος.

2. Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ επιθεώρησε ένα τουριστικό περίπτερο στην Πατόνγκ αφού ενημερώθηκε από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ένας Ρώσος φέρεται να εργαζόταν παράνομα πουλώντας πακέτα περιηγήσεων.

Ωστόσο, η αστυνομία δεν βρήκε κανέναν αλλοδαπό που πουλούσε τουριστικά πακέτα στο περίπτερο, αλλά είπε ότι θα παρακολουθούσε το εν λόγω περίπτερο.

3. Μια Κινέζα συνελήφθη αφού βρέθηκε να ζητά παράνομα χρήματα από ανθρώπους στην Πατόνγκ.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης καταπολεμούν αλλοδαπούς ζητιάνους σε όλο το Βασίλειο.

4. Μια Ρωσίδα συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για φερόμενη απάτη και εισαγωγή ψευδών πληροφοριών σε συστήματα υπολογιστών.

Οδηγήθηκε στον Ανακριτικό Σταθμό Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

5. Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin έφτασε στην Patong το περασμένο Σαββατοκύριακο και επιθεώρησε ασκήσεις ασφαλείας.

Οι ασκήσεις ασφαλείας είχαν στόχο να αναβαθμίσουν την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια για τους τουρίστες και τους κατοίκους στο Πουκέτ. 

Αυτό είναι για αυτήν την εβδομάδα, να προσέχετε και να είστε ασφαλείς!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.