Ζευγάρι συνελήφθη με 9,765 χάπια Meth, 1 κιλό Crystal Meth και 100 g κεταμίνη στο Rawai

Rawai -

Ένα ζευγάρι συνελήφθη στο Rawai με 9,765 χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα κιλό κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 100 γραμμάρια κεταμίνης.

Μια ομάδα από την περιοχή Mueang Phuket είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα νωρίς το πρωί (4 Δεκεμβρίουth), συνέλαβαν δύο υπόπτους που ταυτοποιούνται μόνο ως ο κ. Suppakit, 47 ετών, και η κα Tassanee, 49, σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Rawai. Από αυτούς κατασχέθηκαν περισσότερα από ένα κιλό κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 9,765 χάπια μεθαμφεταμίνης, περισσότερα από 100 γραμμάρια κεταμίνης, ένα πιστόλι και έξι σφαίρες.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 και 2 με σκοπό την πώληση και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.