Βρέθηκε μαϊμού να περιπλανιέται στο δημόσιο πάρκο στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας πίθηκος βρέθηκε πρόσφατα να περιφέρεται σε ένα δέντρο σε ένα δημόσιο πάρκο στην πόλη του Πουκέτ.

Ο διευθυντής του Κέντρου Εκπαίδευσης Φύσης και Άγριας Ζωής Khao Phra Thaeo, κ. Pongchart Chuahom, είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (29 Νοεμβρίουth), ειδοποιήθηκαν από ένα προσωπικό στο Γραφείο Τουρισμού και Αθλητισμού του Πουκέτ που βρίσκεται στο δημόσιο πάρκο Saphan Hin στην υποπεριοχή Talad Yai για την ασυνήθιστη θέαση για αυτήν την περιοχή.

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι έφτασαν στο σημείο για να βρουν έναν μακάκο με χοιροουρά στην κορυφή ενός δέντρου κοντά στο γραφείο. Το Κέντρο Άγριας Ζωής και το Ίδρυμα Kusoldharm σχεδιάζουν να βοηθήσουν τον πίθηκο. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές εάν η μαϊμού πιάστηκε από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το Phuket Express σημείωσε ότι το δημόσιο πάρκο Saphan Hin δεν είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν κανονικά να δουν οποιονδήποτε πίθηκο. Μέρη στο Πουκέτ όπου μπορείτε να δείτε πολλούς πιθήκους είναι στο λόφο Rang στο Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ, στο λόφο Toh Sae και στο Koh Sirey στη Rassada. Απέχει περίπου έξι χιλιόμετρα από το δημόσιο πάρκο Saphan Hin σε αυτά τα τρία μέρη.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.