Νεαρός Γάλλος τουρίστας νεκρός μετά από πτώση από τον καταρράκτη Koh Samui

Κο Σαμούι-

Στις 3:30 μ.μ., στις 2 Δεκεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Κο Σαμούι έλαβαν αναφορά αγνοούμενου για έναν Γάλλο τουρίστα που έπεσε κατά λάθος από τον καταρράκτη Namuang 2, Koh Samui, Surat Thani.

Οι αστυνομικοί του Κο Σαμούι, οι ομάδες διάσωσης και οι αρμόδιες υπηρεσίες έσπευσαν να βρουν τον αγνοούμενο που αργότερα αναγνωρίστηκε δημόσια ως ο κ. Ράιαν Μέγκαν, ένας 20χρονος Γάλλος.
Την ημέρα του περιστατικού, η κα Merina Emma και η φίλη της ανέφεραν στους αξιωματικούς στο Namuang Waterfall 2 ότι ο Ryan και άλλοι φίλοι επισκέφτηκαν τον καταρράκτη. Ωστόσο, ο Ryan πήγε μόνος του να παίξει νερό σε άλλο σημείο και μετά από 5 λεπτά πέρασε η Merina και άλλοι φίλοι φέρεται να φώναξαν για τον Ryan. Δεν υπήρξε ανταπόκριση, μόνο τα σανδάλια και το τηλέφωνο του Ράιαν βρέθηκαν στο έδαφος, είπε η Μερίνα.
Αφού έλαβαν αναφορά από τους Γάλλους τουρίστες, οι αξιωματικοί στο Namuang Waterfall 2 βγήκαν για να αναζητήσουν τον αγνοούμενο, αλλά το έδαφος ήταν δύσκολο να περπατήσει κανείς με τα πόδια, ο καιρός ήταν κακός και η νύχτα ήταν κοντά, έτσι οι ομάδες σταμάτησαν η αναζήτηση.

Στις 8:40 π.μ., στις 3 Δεκεμβρίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες ξεκίνησαν άλλη μια επιχείρηση αναζήτησης και ανακάλυψαν με επιτυχία τον Ράιαν στις 11:15 π.μ. Οι ομάδες χρειάστηκαν άλλες 3 ώρες με τα πόδια για να ανασύρουν τη σορό από τον καταρράκτη.
Αρχικά, ο Ryan μεταφέρθηκε για νεκροψία και κρατήθηκε στο νοσοκομείο Koh Samui για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου. Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί του Κο Σαμούι θα ειδοποιούσαν τη γαλλική πρεσβεία για την υπόθεση.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/