Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε τις τοπικές αρχές να βοηθήσουν στην επίλυση κυκλοφοριακών προβλημάτων

Πουκέτ -

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε τις τοπικές αρχές να ανοίξουν μερικούς μικρούς δρόμους σε αρκετές περιοχές για να μειώσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση στους κεντρικούς δρόμους.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Σοφόν Σουβανναράτ είπε στον ταϊλανδικό Τύπο την Πέμπτη (30 Νοεμβρίουth) ότι πολλοί χρήστες του δρόμου έχουν παράπονα για βαριά κυκλοφοριακή συμφόρηση σε πολλούς κεντρικούς δρόμους στο Πουκέτ, ειδικά στον δρόμο Thep Krassattri και στο λόφο Patong.

Αυτό το πρόβλημα κυκλοφοριακής συμφόρησης συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο χρειάζεται μακροπρόθεσμη επίλυση προβλημάτων, είπε ο Sophon. Ωστόσο, στις μέρες μας, υπάρχουν πολύ περισσότερα οχήματα στους δρόμους του Πουκέτ από ό,τι στο παρελθόν. Ένας από τους λόγους είναι ότι ο αριθμός των mobile εφαρμογών ταξί έχει αυξηθεί.

Για βραχυπρόθεσμη επίλυση προβλημάτων, οι τοπικές αρχές πρέπει να βελτιώσουν ή να ανοίξουν τοπικούς μικρούς δρόμους που μπορούν να οδηγήσουν σε κεντρικούς δρόμους στις περιοχές τους. Αυτοί οι τοπικοί δρόμοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως οδικοί σύνδεσμοι για την ανακούφιση της κυκλοφορίας στους κεντρικούς δρόμους. Οι βελτιώσεις των δρόμων μπορεί να χρειαστεί να περιλαμβάνουν την επένδυση του δρόμου, την εγκατάσταση περισσότερων φώτων, σημάτων και δίγλωσσων οδικών πινακίδων.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.