Η Patong προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στο Καρναβάλι του Πουκέτ 2023!!!

Πατόνγκ –

Ο Δήμος Patong καλεί όλους να συμμετάσχουν στους 37th Καρναβάλι του Πουκέτ στην Πατόνγκ 2023!

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το ετήσιο Καρναβάλι της Πατόνγκ θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Τώρα, για τις λεπτομέρειες:

η 37th Η ετήσια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 8 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 10th, 2023 από τις 10:00 π.μ. και μετά στην παραλία Patong.

Στις 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί παρέλασηth από τις 5:00 και μετά στην παραλία Patong.

Μια συναυλία από τον δημοφιλή Ταϊλανδό ράπερ Two Pee SOUTHSIDE θα είναι από τις 10:30 έως τα μεσάνυχτα της 8ης Δεκεμβρίου στην παραλία Patong.

Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με θέμα «Ώρα Ευτυχίας». Το φεστιβάλ πραγματοποιείται παραδοσιακά στην Πατόνγκ για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της υψηλής τουριστικής περιόδου του Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.