Δωρίστε τροφή για σκύλους και γάτες του δρόμου στο Lotus's

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το κατάστημα Lotus's και Pet Us υποστηρίζουν το Soi Dog Foundation μέσω της καμπάνιας «Feed us at Lotus's» σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους σκύλους και τις γάτες του δρόμου.

Από σήμερα έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, όποιος ψωνίζει ή κάνει στάση από το Lotus's μπορεί να αγοράσει τροφή για σκύλους ή γάτες και να τα αφήσει στα σημεία δωρεάς στα συμμετέχοντα υποκαταστήματα της Lotus, τα οποία περιλαμβάνουν το Lotus's SamKong, το Lotus's Thalang, το Lotus's Chalong και το Pet Us κατάστημα στο Lotus's. Thalang.

Το Soi Dog Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που λειτουργεί αποκλειστικά με την υποστήριξη ευγενικών ατόμων που επιθυμούν να βελτιώσουν τη ζωή των άστεγων ζώων. Η καμπάνια «Feed us at Lotus's» στοχεύει να προσφέρει έναν βολικό τρόπο για τα άτομα να συνεισφέρουν στο Soi Dog, το οποίο αυτή τη στιγμή παρέχει καταφύγιο και φροντίδα σε περισσότερα από 1,900 ζώα στο καταφύγιό του στο Mai Khao.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.