ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διορθώνεται ο δρόμος που έχει καταρρεύσει στο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Επισκευάζεται ένας δρόμος που κατέρρευσε στο λόφο Patong, ο οποίος έχει προκαλέσει καθυστερήσεις στην κυκλοφορία κατά τις ώρες αιχμής.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι αξιωματούχοι της Patong έχουν προειδοποιήσει τους χρήστες του δρόμου για έναν δρόμο που έχει καταρρεύσει στο λόφο Patong.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο δρόμος που κατέρρευσε προκλήθηκε από υδάτινη διάβρωση κάτω από το δρόμο. Ο δρόμος φτιάχνεται τώρα για τουλάχιστον τρεις ημέρες από την Τετάρτη (29 Νοεμβρίουth) έως την Παρασκευή (1 Δεκεμβρίουst2023.

Μία από τις λωρίδες έκλεισε προσωρινά για την κυκλοφορία, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί η πυκνή κυκλοφορία, ειδικά κατά τις ώρες αιχμής. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.