Ρώσος τουρίστας τραυματίστηκε μετά από διαπληκτισμό ενός ζευγαριού από την Ταϊλάνδη στον δρόμο Bangla στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ρώσος τουρίστας τραυματίστηκε ελαφρά όταν ένα ζευγάρι από την Ταϊλάνδη τσακώθηκε στον δρόμο Bangla στην Πατόνγκ.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε ότι ένα ζευγάρι από την Ταϊλάνδη λογομαχούσε λεκτικά σε έναν χώρο διασκέδασης στην οδό Bangla το βράδυ της Τρίτης (28 Νοεμβρίουth).

Το ζευγάρι πέταξε «κατά λάθος» ένα ποτήρι ουίσκι σε Ρώσο τουρίστα σε χώρο διασκέδασης κατά τη διάρκεια της διαμάχης τους. Στη συνέχεια, ο Ρώσος τουρίστας υπέστη ελαφρά τραύματα στο κεφάλι. Η γυναίκα από την Ταϊλάνδη συμφώνησε τελικά μετά από συζήτηση με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να καταβάλει οικονομική αποζημίωση για τον χώρο διασκέδασης και να παράσχει οικονομική βοήθεια για ιατρική περίθαλψη στον Ρώσο τουρίστα.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, όπως τα ονόματα τόσο του Ρώσου τουρίστα όσο και του ζευγαριού της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.