Ιδιοκτήτης καταστήματος μασάζ Patong συνελήφθη για πρόσληψη ανηλίκου κατά τη διάρκεια της νύχτας

Πατόνγκ –

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος μασάζ στην Πατόνγκ συνελήφθη αφού βρέθηκε να προσλαμβάνει προσωπικό ηλικίας κάτω των 18 ετών σε συγκεκριμένες ώρες.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Τρίτης (28 Νοεμβρίουth) στις 10:30 συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη καταστήματος μασάζ στην Πατόνγκ. Ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι επέτρεπε σε υπαλλήλους κάτω των 18 ετών να εργάζονται στο κατάστημα μασάζ από τις 10:00 μ.μ. έως τις 6:00 π.μ. χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εργατικής Προστασίας και Πρόνοιας της Ταϊλάνδης, οι εργοδότες δεν επιτρέπεται να προσλαμβάνουν υπαλλήλους ηλικίας κάτω των 18 ετών από τις 10:00 έως τις 6:00 π.μ. Όποιος παραβαίνει τους νόμους τιμωρείται με φυλάκιση έως έξι μήνες ή πρόστιμο μέχρι 100,000 μπατ ή και τα δύο.

Το Phuket Express σημείωσε ότι συγκεκριμένα στοιχεία του ιδιοκτήτη του καταστήματος και το όνομα του καταστήματος μασάζ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.