Αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη αφού άγγιξε οκτώ γυναικεία στήθη στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη τελικά αφού άγγιξε το στήθος τουλάχιστον οκτώ γυναικών που οδηγούσαν μοτοσικλέτες στο Πουκέτ.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (27 Νοεμβρίου) στις 5:30 μ.μ. συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Mon, 34 ετών σε ένα σπίτι στο Thalang. Αυτό προέκυψε αφού οκτώ γυναίκες θύματα κατέθεσαν αναφορά στην αστυνομία του Thalang τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Τα θύματα είπαν στην αστυνομία του Thalang ότι ενώ οδηγούσαν μοτοσικλέτες μόνοι τους, υπήρχε ένας άνδρας αναβάτης μοτοσικλέτας που τους πλησίασε πριν αγγίξει το στήθος και το στήθος τους πριν φύγει με ταχύτητα. Οι γυναίκες δήλωσαν ότι φοβήθηκαν πολύ και ότι δεν γνώριζαν τον άνδρα.

Τα ονόματα του θύματος αποκαλύφθηκαν λόγω του ότι ήταν θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Η αστυνομία Thalang εντόπισε τον ύποπτο από πλάνα CCTV στην περιοχή και τελικά βρήκε τον κ. Μον. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ο μοτοσικλετιστής ήταν αυτός και ζήτησε συγγνώμη από όλα τα θύματα. Ισχυρίστηκε ότι έτρωγε κάποια ναρκωτικά που τον έκαναν να κάνει κάτι που δεν ήθελε να κάνει.

Μια κάμερα από το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου είχε καταγράψει το περιστατικό από ένα από τα θύματα.

Ο κ. Μον αντιμετωπίζει κατηγορίες για άσεμνες πράξεις σε άτομα άνω των 15 ετών. Η ποινή μπορεί να είναι φυλάκιση έως και 10 ετών.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.