Έφηβοι επιβάλλονται σε δοκιμασία επειδή κουβαλούσαν ξίφος σε μοτοσικλέτα στο Chalong

Chalong -

Δύο έφηβοι πιάστηκαν να κρατούν ένα σπαθί ενώ οδηγούσαν μια μηχανή στο Chalong, δήλωσε η αστυνομία Chalong.

Μια φωτογραφία και ένα βίντεο με δύο εφήβους να κρατούν ένα ξίφος ενώ βρίσκονταν σε μια μηχανή έγιναν viral στα social media λίγο πριν το περασμένο Σαββατοκύριακο το πρωί.

Η αστυνομία του Chalong ενημερώθηκε ότι δύο έφηβοι συνελήφθησαν αργότερα από την αστυνομία του Chalong μέσα σε τρεις ώρες από την ειδοποίηση στην περιοχή Chalong. Αναγνωρίστηκαν ως δύο άνδρες 15χρονοι έφηβοι, αλλά τα πλήρη ονόματά τους αποκρύφθηκαν από την αστυνομία επειδή ήταν ανήλικοι.

Οι δύο έφηβοι ύποπτοι είπαν στην αστυνομία ότι έφεραν το σπαθί μόνο και μόνο για να επιδείξουν σε κορίτσια και φίλους. Οι γονείς τους κλήθηκαν και οι δύο έφηβοι φέρονται να προφυλακίζονται για το περιστατικό λόγω ηλικίας αντί για αυστηρότερες νομικές κυρώσεις.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.