Ρωσίδα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για υποτιθέμενη απάτη

Πουκέτ -

Μια Ρωσίδα συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για φερόμενη απάτη και εισαγωγή ψευδών πληροφοριών σε συστήματα υπολογιστών.

Το προσωπικό μετανάστευσης του Πουκέτ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express τη Δευτέρα (27 Νοεμβρίουth) ότι την Κυριακή (26 Νοεμβρίουth) στις 11:40 μαζί με το Γραφείο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβαν την άγνωστη 34χρονη Ρωσίδα στον Διεθνή Τερματικό Σταθμό Αναχωρήσεων του Πουκέτ.

Είναι μια καταζητούμενη ύποπτη που κατηγορείται για απάτη προσποιούμενη ότι είναι άλλο άτομο και εισάγοντας ψευδείς πληροφορίες σε συστήματα υπολογιστών. Οδηγήθηκε στον Ανακριτικό Σταθμό Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η Ρωσίδα δεν έχει κάνει δήλωση στον Τύπο. Η Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της γυναίκας ούτε έδωσε λεπτομερείς λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες πίσω από την υποτιθέμενη απάτη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.