Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης διέσωσε 21 άτομα σε μια βάρκα στη Songkhla

Songkhla -

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης διέσωσε 21 άτομα, μεταξύ των οποίων και τρεις αλλοδαποί, μετά από δυσλειτουργία κινητήρα ενός σκάφους στη Songkhla.

Η Δεύτερη Διοίκηση του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ανέφερε ότι τη Δευτέρα (27 Νοεμβρίουth) στις 10:10 π.μ. ειδοποιήθηκαν από ένα σκάφος σε κίνδυνο που διεξήγαγε επιστημονικές έρευνες ότι υπήρχαν 21 άτομα στο σκάφος συνολικά, 15 ήταν μέλη του πληρώματος του σκάφους, ένας δάσκαλος, δύο φοιτητές από τη Σχολή Αλιείας σε ένα πανεπιστήμιο στη Songkhla και τρεις αλλοδαποί άγνωστοι.

Το σκάφος είχε αρχικά αναχωρήσει από μια προβλήτα στο Songkhla στις 23 Νοεμβρίουrd. Δοκίμαζαν εξοπλισμό τοπογραφίας στρώσης εδάφους στη θάλασσα όταν ο κινητήρας του σκάφους δυσλειτουργούσε και ο καπετάνιος του σκάφους δεν μπόρεσε να ανακτήσει τον έλεγχο του σκάφους.

Όλοι οι άνθρωποι στο σκάφος μεταφέρθηκαν πίσω με ασφάλεια στην προσγείωση στις 8:00 τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Το σκάφος ανασύρθηκε αργότερα στη στεριά από την εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για το πλοίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.