Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Έφοδος σε βίλες στο Rawai φέρεται να εμπλέκονται σε σημαντικό ιστότοπο παράνομου τζόγου και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023.

  1. Ένας ύποπτος κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά από πυροβολισμό κοντά στην οδό Bang La Road, στην Πατόνγκ, που τραυμάτισε τρία άτομα.

Εννέα άνδρες έτρεξαν προς τον ύποπτο στην οδό Bangla για άγνωστους λόγους. Στη συνέχεια, ο ύποπτος έφυγε τρέχοντας από την οδό Bangla στο Σόι Λάος, πριν χρησιμοποιήσει ένα όπλο που κουβαλούσε για να τους πυροβολήσει. Και οι εννέα άνδρες κατηγορήθηκαν επίσης για ψυχική και σωματική βλάβη.

2. Ένας υπάλληλος του χώρου διασκέδασης στην οδό Bangla συνελήφθη αφού βρέθηκε να πουλάει φάρμακα ως παράνομο ναρκωτικό σε τουρίστες.

Στον ύποπτο βρέθηκαν πέντε μικρές πλαστικές σακούλες με σκόνη Tramadol. Το Phuket Express σημείωσε ότι το Tramadol είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από έντονους πόνους. Η δύναμη του Tramadol μοιάζει λίγο με ηρωίνη και κοκαΐνη, είπε ο ύποπτος, και κατάφερε να ξεγελάσει τους πελάτες.

3. Η DSI έκανε έφοδο σε δύο πολυτελείς βίλες στο Rawai, αφού ένας ύποπτος βρέθηκε να εμπλέκεται σε μια μεγάλη παράνομη ιστοσελίδα διαδικτυακού τζόγου.

Ο ύποπτος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο Suvarnabhumi. Κατηγορείται για παροχή παράνομων υπηρεσιών διαδικτυακού τζόγου και ξέπλυμα χρήματος.

4. Ένας Αμερικανός τουρίστας στο Πουκέτ διαπιστώθηκε ο θάνατος μετά από κολύμβηση με αναπνευστήρα σε ένα νησί στο Phang Nga.

Ο άνδρας έφτασε στο Πουκέτ στις 18 Νοεμβρίουth, 2023 από το Χονγκ Κονγκ.

5. Ο τελευταίος ύποπτος που φέρεται να ενεπλάκη στον πυροβολισμό ενός φοιτητή του Τεχνικού Κολλεγίου Dusit στην Μπανγκόκ παραδόθηκε στην αστυνομία στο Thalang.

Στις 20 Νοεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Dusit έλαβαν αναφορά πυροβολισμών στο Ranong Soi 2, Dusit, Μπανγκόκ. Υπήρξε ένα θύμα που αναφέρθηκε ως ένας από τους φοιτητές στο Τεχνικό Κολλέγιο Dusit.

Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις βασικοί φερόμενοι ως ύποπτοι. Ένας από τους φερόμενους ως ύποπτους παραδόθηκε οικειοθελώς και αναγνωρίστηκε δημόσια ως ο κ. Akkaraphon Sirimekanon, ένας 22χρονος πρώην φοιτητής κολεγίου σε κολεγιακό ίδρυμα στο Thonburi.

Αυτή η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση γύρω από τα όπλα στην Ταϊλάνδη.

Αυτό είναι για αυτήν την εβδομάδα, να προσέχετε και να είστε ασφαλείς!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.