Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ διερευνά ότι Ρώσοι φέρονται να εργάζονται παράνομα στο Tour Booth

Πουκέτ -

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ επιθεώρησε ένα τουριστικό περίπτερο στην Πατόνγκ αφού ενημερώθηκε από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ένας Ρώσος φέρεται να εργαζόταν παράνομα πουλώντας πακέτα περιηγήσεων.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με το Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ (TAC) επιθεώρησαν ένα τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται μπροστά από ένα ξενοδοχείο στην οδό Phang Mueang Sai Kor.

Η επιθεώρηση ακολούθησε αφού η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι ένας Ρώσος υπήκοος φέρεται να εργαζόταν παράνομα πουλώντας τουριστικά πακέτα στο τουριστικό περίπτερο. Ωστόσο, η αστυνομία δεν βρήκε κανέναν αλλοδαπό που πουλούσε τουριστικά πακέτα στο περίπτερο, αλλά είπε ότι θα παρακολουθούσε το εν λόγω περίπτερο.

Σχετικά άρθρα:

Η Phuket Immigration επιθεώρησε μια εταιρεία στο Πουκέτ αφού ενημερώθηκε ότι φέρεται να εργαζόταν παράνομα ένας Ρώσος.

Η Phuket Immigration επιθεώρησε ένα κατάστημα ενοικίασης οχημάτων στο Mueang Phuket αφού ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι η επιχείρηση φέρεται ότι ήταν εξ ολοκλήρου Ρώσικης ιδιοκτησίας και απασχολούσε ρωσικό προσωπικό παράνομα, χωρίς να εμπλέκονται υπήκοοι της Ταϊλάνδης.

Το Phuket Immigration επιθεώρησε ένα τουριστικό περίπτερο στο Kata αφού ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ένας Ρώσος φέρεται να εργαζόταν παράνομα πουλώντας πακέτα εκδρομών.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.