Αναβάτης μοτοσικλέτας της Μιανμάρ συνελήφθη με ξύστρα και χάπια μεθαμφεταμίνης στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας της Μιανμάρ χωρίς έγγραφα συνελήφθη στην κατοχή του ξύστρα και χάπια μεθαμφεταμίνης στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο συνέλαβε έναν 30χρονο άνδρα της Μιανμάρ κοντά στη διασταύρωση Baan Kha Lueang στο 50-Years-Road. Η αστυνομία βρήκε στην τσάντα του δύο χάπια μεθαμφεταμίνης και μια ξύστρα για ρουλεμάν.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Patong για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για χρήση παράνομων ναρκωτικών κατηγορίας 1, οπλοφορία δημόσια χωρίς νόμιμη άδεια και παράνομος αλλοδαπός που εισήλθε στη χώρα χωρίς άδεια.

Το όνομα του υπόπτου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.