Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών της Ταϊλάνδης έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί το Ισραήλ για να φέρει στο σπίτι την ομάδα των απελευθερωμένων ομήρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μεταξύ 28 και 29 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Parnpree Bahiddha-Nukara, Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Ταϊλάνδης, έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψει στο Ισραήλ για να επισκεφθεί τους 17 απελευθερωμένους Ταϊλανδούς ομήρους και να τους φέρει στο σπίτι στις 30 Νοεμβρίου 2023 στις 12.05. ώρες.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί επίσης 3 υπηκόους της Ταϊλάνδης που τραυματίστηκαν και παραμένουν στα νοσοκομεία. Θα συναντηθεί επίσης με εκπροσώπους της ΔΕΕΣ και της κοινότητας των Ταϊλανδών εργαζομένων/Ταϊλανδών στο Ισραήλ, καθώς και θα επισκεφθεί τη Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης στο Τελ Αβίβ για να ευχαριστήσει το προσωπικό της Πρεσβείας και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς για την προσπάθεια και τη βοήθεια που παρέχεται στους Ταϊλανδούς υπηκόους κατά τη διάρκεια του δύσκολου αγώνα. χρόνος.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.