Κινέζα συνελήφθη για παράνομη επαιτεία στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Μια Κινέζα συνελήφθη αφού βρέθηκε να ζητά παράνομα χρήματα από ανθρώπους στην Πατόνγκ.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (24 Νοεμβρίουth) συνέλαβαν μια 40χρονη Κινέζα άγνωστη. Το όνομά της αποκρύφτηκε από την αστυνομία του Πουκέτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε να ζητιανεύει χρήματα από ανθρώπους στο Walking Street Food Court στην οδό Taweewong. Δείχνει επίσης στους ανθρώπους μια κάρτα γραμμένη στα Ταϊλανδέζικα και Αγγλικά, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ωστόσο, η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ δεν διευκρίνισε εάν η Κινέζα στην πραγματικότητα έχει προβλήματα ακοής ή σχετίζεται με οργανώσεις κωφών βουβών, όπως ισχυρίζεται.

Κατηγορείται ότι εργαζόταν χωρίς άδεια και ζητούσε χρήματα από άτομα δημόσια χωρίς άδεια.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι συνεχίζει την έρευνά της για να ανακαλύψει εάν η Κινέζα συνεργαζόταν με άλλους ως μέλος μιας ομάδας. Ωστόσο, θα μπει στη μαύρη λίστα και θα απελαθεί ανεξάρτητα.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης καταπολεμούν αλλοδαπούς ζητιάνους σε όλο το Βασίλειο την τελευταία εβδομάδα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Σχετικά άρθρα:

Ο κ. Kanthat Phongpaiboonwet, επίσης γνωστός ως Kan Jom Phalang, και η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβαν μια Κινέζα ως ύποπτη για εμπλοκή σε εμπορία ανθρώπων που φέρεται να ζητιανεύει χρήματα στην περιοχή της Μπανγκόκ.

Πολ. Ο υποστράτηγος Amnat Traiphot, αναπληρωτής γενικός επίτροπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, έδωσε συνέντευξη Τύπου για έξι φερόμενους Κινέζους ζητιάνους που συνελήφθησαν από τις 10 έως τις 20 Νοεμβρίου 2023.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.