Ο αγνοούμενος Ρώσος βρέθηκε νεκρός μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας αγνοούμενος Ρώσος βρέθηκε νεκρός μετά από τροχαίο στο Καρόν.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (27 Νοεμβρίουth) αρκετοί Ρώσοι τουρίστες έφτασαν σε έναν τουριστικό σταθμό του Πουκέτ. Είπαν στην αστυνομία ότι είναι φίλοι της συζύγου του αγνοούμενου Ρώσου, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κύριος Βαντίμ. (Η ηλικία δεν δόθηκε)

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ διαπίστωσε ότι ο Ρώσος ήταν το ίδιο άτομο που είχε πρόσφατα διαπιστωθεί ο θάνατος μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με μίνι βαν στο Καρόν. Η σορός του φυλάσσεται σε νοσοκομείο περιμένοντας συγγενείς.

Η αστυνομία του Πουκέτ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους φίλους και την οικογένεια του θανόντος.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.