Το Πουκέτ προειδοποιεί για πλωτά φανάρια και πυροτεχνήματα

Πατόνγκ –

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ υπενθύμισαν στο κοινό ότι δεν επιτρέπονται πυροτεχνήματα ή αιωρούμενα φανάρια στους εορτασμούς του Loy Krathong εκτός εάν δοθεί εκ των προτέρων ειδική έγκριση από τους αξιωματούχους του Πουκέτ, θα επιβάλλονται κυρώσεις για τυχόν παραβάσεις.

Ο δήμος Patong, ο δήμος της πόλης του Πουκέτ και ο δήμος Kathu υπενθύμισαν στο κοινό την ημέρα Loy Krathong τη Δευτέρα (27 Νοεμβρίου).

«Οποιοδήποτε είδος πυροτεχνημάτων ή πλωτών φαναριών ΔΕΝ επιτρέπονται σε καμία περιοχή του Πουκέτ εκτός εάν δοθεί ειδική έγκριση από αξιωματούχους της περιοχής. Οποιαδήποτε παραβίαση μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση έως και τριών ετών ή πρόστιμο έως 60,000 μπατ ή και τα δύο».

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.