Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης αντιμετωπίζει τις ψευδείς ειδήσεις για την προστασία της τουριστικής βιομηχανίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Η πρωθυπουργός Srettha Thavisin ξεκίνησε μια συντονισμένη προσπάθεια για την καταπολέμηση των ψεύτικων ειδήσεων που επηρεάζουν αρνητικά τους πιθανούς επισκέπτες, εστιάζοντας ιδιαίτερα στους Κινέζους τουρίστες, για την προστασία της τουριστικής βιομηχανίας.

Σε πρόσφατη συνάντηση, βασικά πρόσωπα, όπως ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, ο Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Αστυνομικός Επίτροπος, ο επικεφαλής του Γραφείου Μετανάστευσης και ο Διοικητής της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης, κλήθηκαν από τον πρωθυπουργό. να αναπτύξουν στρατηγικές για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης.

Οι αναφορές δείχνουν ότι οι ψευδείς ειδήσεις, τόσο από εγχώριες όσο και από διεθνείς πηγές, έχουν επηρεάσει τις αντιλήψεις των τουριστών για την ασφάλεια στην Ταϊλάνδη. Ο Srettha τόνισε τη δέσμευση της κυβέρνησης να διασφαλίσει ότι η Ταϊλάνδη παραμένει ένας ασφαλής και φιλόξενος προορισμός.

Καθώς η Ταϊλάνδη ετοιμάζεται να υποδεχθεί περισσότερους τουρίστες, ο πρωθυπουργός είπε ότι αυτά τα μέτρα είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φήμης της χώρας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού και τη διασφάλιση της σημαντικής συμβολής του τουριστικού τομέα στην εθνική οικονομία.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.