Ο ύποπτος που εμπλέκεται σε πυροβολισμούς στο Dusit College στην Μπανγκόκ παραδίδεται στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ο τελευταίος ύποπτος που φέρεται να ενεπλάκη στον πυροβολισμό ενός φοιτητή του Τεχνικού Κολλεγίου Dusit στην Μπανγκόκ παραδόθηκε στην αστυνομία στο Thalang.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Στις 20 Νοεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Dusit έλαβαν αναφορά πυροβολισμών στο Ranong Soi 2, Dusit, Μπανγκόκ. Υπήρξε ένα θύμα που αναφέρθηκε ως ένας από τους φοιτητές στο Τεχνικό Κολλέγιο Dusit.

Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις βασικοί φερόμενοι ως ύποπτοι. Ένας από τους φερόμενους ως ύποπτους παραδόθηκε οικειοθελώς και αναγνωρίστηκε δημόσια ως ο κ. Akkaraphon Sirimekanon, ένας 22χρονος πρώην φοιτητής κολεγίου σε κολεγιακό ίδρυμα στο Thonburi.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (24 Νοεμβρίουth) ότι ένας άνδρας που ταυτοποιείται μόνο ως κ. Om, 18, είναι καταζητούμενος ύποπτος που κατηγορείται για συμμετοχή σε φόνο, απόπειρα δολοφονίας άλλου ατόμου, κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών χωρίς νόμιμη άδεια, οπλοφορία δημόσια χωρίς νόμιμη άδεια, εκτόξευση όπλου δημοσίως και οπλοφορία στο κοινό χωρίς νόμιμη άδεια.

Ο Om παραδόθηκε στην αστυνομία Thalang. Μετά το περιστατικό των πυροβολισμών, διέφυγε στο Πουκέτ και έμεινε στο σπίτι του πατέρα του σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Pa Klok, Thalang από την Τετάρτη (22 Νοεμβρίουnd).

Ο Ομ είπε στον πατέρα του ότι απλώς καθόταν στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας, αλλά δεν συμμετείχε στη δολοφονία κανενός και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί και ήταν απλώς ένας επιβάτης. Ο πατέρας του τον πήγε να παραδοθεί στην αστυνομία της Ταϊλάνδης αφού έμαθε για την εμπλοκή του γιου του και ο Om θα σταλεί πίσω στην αστυνομία του Dusit για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης, με βάση το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε, δεν πίστεψε τους ισχυρισμούς του υπόπτου ότι ήταν απλώς ένας αθώος επιβάτης στη μοτοσικλέτα ενός από τους άλλους πυροβολητές. Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο ύποπτος δεν είχε υποβάλει επίσημα ένσταση και δεν ήταν σαφές εάν είχε δικηγόρο.

 

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.