Μεθυσμένος άνδρας συνελήφθη αφού απείλησε την πρώην σύζυγό του με όπλο στο Chalong

Chalong -

Ένας μεθυσμένος άνδρας συνελήφθη αφού απείλησε με όπλο την πρώην σύζυγό του στο Chalong.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (23 Νοεμβρίουrd), ειδοποιήθηκαν από γείτονες ότι ένας άνδρας απειλούσε γυναίκα στην κατοικημένη τους περιοχή και ότι ο άνδρας είναι ο πρώην σύζυγος της γυναίκας.

Έφτασαν στο σημείο πριν συλλάβουν τον 36χρονο Ταϊλανδό. Του κατασχέθηκε ένα χειροποίητο όπλο με τρεις σφαίρες, δύο μαχαίρια οκτώ ιντσών και μια μικρή ποσότητα χαπιών μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών, οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια, οπλοφορία δημόσια χωρίς βάσιμο λόγο, παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 και χρήση παράνομων ναρκωτικών κατηγορίας 1 .

Το όνομά του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Chalong στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.