Αμερικανός τουρίστας στο Πουκέτ πεθαίνει μετά από κολύμβηση με αναπνευστήρα στο Phang Nga

Πουκέτ -

Ένας Αμερικανός τουρίστας στο Πουκέτ διαπιστώθηκε ο θάνατος μετά από κολύμβηση με αναπνευστήρα σε ένα νησί στο Phang Nga.

Η ναυτική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (22 Νοεμβρίουnd), ειδοποιήθηκαν από έναν ταξιδιωτικό πράκτορα ότι ένας Αμερικανός πήγε σε μια βόλτα με ταχύπλοο για κολύμβηση με αναπνευστήρα στο νησί Khai (Egg Island) στην περιοχή Koh Yao κοντά στο Πουκέτ με την κόρη του.

Παραλίγο να πνιγεί πριν τον σώσουν από το νερό οι Καλοί Σαμαρείτες στο ταχύπλοο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Πουκέτ ενώ του χορηγούνταν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά τραγικά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στα επείγοντα του νοσοκομείου. Ένας άγνωστος ξεναγός είπε στην αστυνομία ότι ο άνδρας είχε επίσης προσωπικά προβλήματα υγείας που περιέπλεξαν τη διαδικασία ΚΑΡΠΑ.

Ο άνδρας έφτασε στο Πουκέτ στις 18 Νοεμβρίουth, 2023 από το Χονγκ Κονγκ. Το όνομά του δεν έγινε γνωστό καθώς οι αρχές έπρεπε ακόμη να επικοινωνήσουν με κάποιους συγγενείς του θύματος για να τους ενημερώσουν για το τραγικό συμβάν.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.