Βρέθηκαν αυγά θαλάσσιας χελώνας στην παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε παραλία στην περιοχή Taklua Thung.

Αξιωματούχοι από το Marine and Coast Resources είπαν στο Phuket Express ότι την Τρίτη (21 Νοεμβρίουst) ειδοποιήθηκαν από τους ντόπιους ότι είχαν βρει ίχνη μητρικής θαλάσσιας χελώνας σε μια παραλία στο Ao Lah Toh στην υποπεριφέρεια Baan Khao Pilai, Kok Kloi το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πήγαν στην παραλία για να βρουν τη φωλιά της θαλάσσιας χελώνας. Μέσα βρέθηκαν μερικά αυγά θαλάσσιας χελώνας. Η περιοχή δεν επηρεάστηκε από το θαλασσινό νερό ή τις κακές καιρικές συνθήκες και η φωλιά προστατεύεται και παρακολουθείται μέχρι να εκκολαφθούν τα αυγά από τις αρμόδιες αρχές.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.