Συνελήφθη άνδρας με 73 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Chalong στο σημείο ελέγχου

Πουκέτ -

Ένας 35χρονος άνδρας συνελήφθη με 73 χάπια μεθαμφεταμίνης αφού οδήγησε μια μηχανή σε ένα σημείο ελέγχου στο Chalong.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν άγνωστο 35χρονο Ταϊλανδό. Ο άνδρας οδηγούσε μια μοτοσικλέτα μέσα από ένα σημείο ελέγχου κυκλοφορίας στην οδό Patak απέναντι από μια μανία πυροβολισμών.

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και τον έψαξαν καθώς σύμφωνα με αυτούς συμπεριφερόταν ύποπτα. Βρήκαν 73 χάπια μεθαμφεταμίνης και 4.09 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.