Συνελήφθη 18χρονος αφού έκλεψε αγάλματα από ιερά στο Chalong

Chalong -

Ένας 18χρονος συνελήφθη αφού έκλεψε δέκα θρησκευτικά αγάλματα από κινεζικά ιερά στο Chalong.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι εκπρόσωποι δύο κινεζικών ιερών στο Chalong υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Υπέβαλαν τις αναφορές στην αστυνομία μαζί με αποδεικτικά βίντεο CCTV. Σύμφωνα με το CCTV, ένας άνδρας έφηβος έκλεψε εννέα κινεζικά θρησκευτικά αγάλματα και ένα άγαλμα του Βούδα από δύο κινεζικά ιερά. Φορούσε σχολική στολή πάνω από την οποία έβαλε ένα σακάκι.

Η αστυνομία συνέλαβε αργότερα τον 18χρονο ύποπτο στο Kathu. Ο έφηβος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε ενέχυρο τα αγάλματα σε ενεχυροδανειστήρια και ότι χρειαζόταν τα χρήματα για να πληρώσει τα προηγούμενα χρέη του. Και τα δέκα θρησκευτικά αγάλματα επιστράφηκαν αργότερα στα δύο κινεζικά ιερά.

Δεν είναι σαφές εάν ο έφηβος θα αντιμετωπίσει κατηγορίες, επειδή ο πατέρας του είχε ήδη μιλήσει και ζητήσει συγγνώμη στους εκπροσώπους και των δύο κινεζικών ιερών.

Το όνομα του υπόπτου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.