ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεύτερη θαλάσσια χελώνα που χτυπήθηκε από πετρέλαιο στη θάλασσα του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια δεύτερη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε χτυπημένη από πετρέλαιο στη θάλασσα στο Πουκέτ. Οι οικολόγοι είπαν ότι το πετρέλαιο είχε σημαντικό αντίκτυπο στους θαλάσσιους πόρους.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Σε πολλές παραλίες στο Thalang βρέθηκαν λεκέδες από λάδι μαζί με ένα μωρό θαλάσσιας χελώνας που φαινόταν να έχει επηρεαστεί από το λάδι.

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο ειδικός στη θαλάσσια ζωή Δρ. Thon Thamrongnawasawat είπε ότι μια δεύτερη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε καλυμμένη με λεκέδες λαδιού στο νησί Racha Yai στο Mueang Phuket. Η χελώνα διασώθηκε και καθαρίστηκε πριν μεταφερθεί στο Κέντρο Διάσωσης Απειλούμενων Θαλάσσιων Ζώων Sireetarn για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Η κηλίδα πετρελαίου επηρεάζει πλέον σε μεγάλο βαθμό το οικοσύστημα των θαλάσσιων και κοραλλιογενών υφάλων. Αυτό το πρόβλημα είναι επείγον και πρέπει να επιλυθεί γρήγορα.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.