ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Άνδρας κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας σε πυροβολισμούς Bangla

Πατόνγκ –

Ένας ύποπτος κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά από πυροβολισμό κοντά στην οδό Bang La Road, στην Πατόνγκ, που τραυμάτισε τρία άτομα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Στη σκηνή του συμβάντος στην περιοχή Kathu, οι αρχές βρήκαν τρία θύματα, όλοι άνδρες Ταϊλανδοί, που είχαν τραύματα από πυροβολισμό στα άκρα τους.

Τώρα για την ενημέρωση:

Μια συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ με επικεφαλής τον νέο διοικητή της επαρχίας του Πουκέτ, Υποστράτηγο Σίνλερντ Σουχούμ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κύριος Μπόι (ψευδώνυμο), 37 ετών. Του κατασχέθηκε ένα περίστροφο διαμετρήματος 38 Smith & Wesson Special.

Ο υποστράτηγος Sinlernt είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ύποπτος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια και πυροβολισμό δημόσια.

Ο ύποπτος εργαζόταν σε έναν χώρο διασκέδασης στην οδό Bangla, είπε ο υποστράτηγος Sinlernt. Ο ύποπτος σταμάτησε να εργάζεται για ένα χρόνο πριν επιστρέψει στη δουλειά στο ίδιο μέρος πρόσφατα. Η αστυνομία έλεγξε πλάνα CCTV κοντά στο περιστατικό για στοιχεία.

Τα πλάνα CCTV έδειξαν ότι υπήρχαν εννέα άνδρες που έτρεχαν προς τον ύποπτο στην οδό Bangla για άγνωστους λόγους. Το αγόρι, ο ύποπτος, έφυγε τρέχοντας από την οδό Bangla στο Σόι Λάος εκεί κοντά πριν χρησιμοποιήσει ένα όπλο που κουβαλούσε για να τους πυροβολήσει. Και οι εννέα άνδρες κατηγορήθηκαν επίσης για ψυχική και σωματική βλάβη.

Στο περιστατικό τραυματίστηκαν τέσσερις, τρεις άνδρες και μια γυναίκα. Οι τρεις άνδρες αναγνωρίστηκαν από την αστυνομία μόνο ως οι κ. Teerasak, κ. Somnuek και κ. Phonsak. Και οι τρεις άνδρες είχαν υποστεί μέτρια τραύματα από τραύματα από σφαίρες και είπαν στην αστυνομία ότι είναι εχθροί με τον ύποπτο. Η τραυματισμένη γυναίκα είναι η κυρία Thidarat, η οποία ήταν απλώς ένας άτυχος περαστικός κατά τη διάρκεια του συμβάντος και υπέστη μη θανατηφόρο τραύμα από σφαίρα.

Το ακριβές ζήτημα μεταξύ των ανδρών και του υπόπτου που οδήγησε στο να πέσουν έξω και να γίνουν εχθροί, που οδήγησε στον πυροβολισμό, δεν αποκαλύφθηκε από τον υποστράτηγο Sinlernt.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.