Η Σουηδία ανοίγει το προξενείο στο Πουκέτ για την ενίσχυση των δεσμών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΠΟΥΚΕΤ (NNT) - Η Σουηδία ενίσχυσε τους διπλωματικούς της δεσμούς με την Ταϊλάνδη εγκαινιάζοντας ένα Επίτιμο Προξενείο στην επαρχία του Πουκέτ. Αυτή η πρωτοβουλία είναι μια απάντηση στην αυξανόμενη εισροή Σουηδών τουριστών, που ανέρχεται σε 110,000 φέτος, και στοχεύει στην ενίσχυση των σχέσεων στο εμπόριο, τις επενδύσεις και τον τουρισμό.

Τα εγκαίνια, στα οποία συμμετείχαν ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Πουκέτ, Amnuay Pinsuwan και η Σουηδή πρέσβης στην Ταϊλάνδη, Anna Hammargren, σηματοδοτεί τη δέσμευση για την ενίσχυση των στενότερων δεσμών. Η εκδήλωση προσέλκυσε εκπροσώπους από τις τοπικές αρχές και τους τουριστικούς φορείς, τονίζοντας τη στρατηγική σημασία της νότιας επαρχίας, ενός δημοφιλούς προορισμού για τους τουρίστες σε όλο τον κόσμο και πάνω από 400 Σουηδούς που διαμένουν εκεί μακροχρόνια.

Η ίδρυση του προξενείου θεωρείται σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της υποστήριξης της σουηδικής κοινότητας στο Πουκέτ και την ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο εθνών, όπως υπογραμμίζεται από τις μηνιαίες συναντήσεις μεταξύ της Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ και των επίτιμων προξένων.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.