Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πέντε τροχαία στο Thalang

Thalang/Σύντομο ειδήσεων

Επτά άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ως επί το πλείστον ελαφρά μετά από σύγκρουση πέντε αυτοκινήτων στην υποσυνοικία Thep Krasattri.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της νύχτας στον κεντρικό δρόμο Thep Krassattri στο Mud Dokkhao.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στο σημείο και βρήκαν πέντε κατεστραμμένα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου ενός μίνι βαν στο δρόμο. Από το ατύχημα τραυματίστηκαν διάφορα άτομα επτά άτομα και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Δυστυχώς, κανένα από τα άτομα που εμπλέκονται στο ατύχημα δεν μίλησε με τον Τύπο ή τους πρώτους ανταποκριτές και η αστυνομία του Thalang δεν έδωσε αμέσως περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα στον ταϊλανδικό Τύπο.

Η αστυνομία Thalang συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα αίτια του ατυχήματος για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Εάν γίνουν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ατύχημα, το Phuket Express θα δημοσιεύσει μια ενημέρωση.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.