Η φωτιά καταστρέφει αυτοκίνητο στο Chalong – VIDEO

Chalong -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα σταθμευμένο σεντάν στο Chalong, ανησυχώντας τους γύρω κατοίκους.

Ο καπετάνιος Jaras Lempan της αστυνομίας Chalong ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά αυτοκινήτου στο Soi Tanuthep στον δρόμο Chao Fa West στο Chalong, στο Mueang Phuket, χθες, 21 Νοεμβρίου 2023, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι πρώτες ανταποκρίσεις έφτασαν στο σημείο με πυροσβέστες και πυροσβεστικά οχήματα του δήμου Chalong για να βρουν το σεντάν. Η πυρκαγιά ήταν πολύ φλεγόμενη στο σεντάν, ωστόσο, η φωτιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο μέσα σε 15 λεπτά.

Ο οδηγός σεντάν, ο κ. Sampan Promduang, 58 ετών, από το Phatthalung επικοινώνησε αργότερα και έφτασε στο σημείο αφού τον κάλεσε ο γείτονάς του.

Ο Σαμπάν είπε στην αστυνομία ότι είχε μόλις φτάσει στο Πουκέτ τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Είχε παρκάρει το σεντάν του κοντά στο σπίτι του από τις 19 Νοεμβρίουth. Δεν είχε ιδέα πώς το αυτοκίνητό του πήρε φωτιά. Η Ιατροδικαστική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.