Συνελήφθη υπάλληλος του χώρου ψυχαγωγίας στην οδό Bangla για πώληση ψεύτικων παράνομων ναρκωτικών

Πατόνγκ –

Ένας υπάλληλος του χώρου διασκέδασης στην οδό Bangla συνελήφθη αφού βρέθηκε να πουλάει φάρμακα ως παράνομο ναρκωτικό σε τουρίστες.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Prawit στην οδό Bangla. Βγήκε θετικός σε μεθαμφεταμίνη, δήλωσε η αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Το Prawit βρέθηκε με πέντε μικρές πλαστικές σακούλες με σκόνη Tramadol που ήταν συνολικά 3.37 γραμμάρια. Το Phuket Express σημείωσε ότι το Tramadol είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από έντονους πόνους. Ο Prawit ισχυριζόταν, ωστόσο, ότι το Tramadol ήταν ισχυρότερο παράνομο ναρκωτικό.

Ο Prawit οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Patong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση φαρμάκων χωρίς άδεια και χρήση παράνομων ναρκωτικών (χάπια μεθαμφεταμίνης).

Παραδέχτηκε ότι αγόρασε το Tramadol από ένα φαρμακείο για να το πουλήσει σε ξένους τουρίστες για 1,000 μπατ ανά μικρή τσάντα. Η δύναμη του Tramadol μοιάζει λίγο με ηρωίνη και κοκαΐνη, είπε ο Prawit, και κατάφερε να ξεγελάσει τους πελάτες.

Το όνομα του χώρου όπου εργαζόταν ο Prawit δεν δόθηκε στον ταϊλανδικό Τύπο από την αστυνομία της Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.