ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ταυτοποιήθηκε μια Ταϊλανδέζα που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία ενός Ταϊβανέζου στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ζητά από το κοινό να βρει μια Ταϊλανδή ύποπτη που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία ενός Ταϊβανέζου σε ξενοδοχείο της Μπανγκόκ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Νεκρός κάτω από ύποπτες συνθήκες βρέθηκε χθες ένας Ταϊβανέζος τουρίστας στο κατάλυμά του στην Μπανγκόκ. Είχε φτάσει στην Ταϊλάνδη μόλις δύο μέρες πριν, σύμφωνα με τη βασιλική αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Ένας άνδρας από το Καμερούν και τη Μιανμάρ συνελήφθησαν επειδή φέρεται να ενεπλάκησαν στη δολοφονία ενός Ταϊβανέζου σε ξενοδοχείο της Μπανγκόκ. Η ταυτότητα της Ταϊλανδής που φέρεται να προσέλαβε τους τρεις αλλοδαπούς άνδρες είναι ακόμη άγνωστη και παραμένει ελεύθερη μέχρι την ώρα του Τύπου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ζητά από το κοινό τυχόν στοιχεία για να βρει την κα Napassarada Eakpattarahiran. Είναι καταζητούμενη ύποπτη που κατηγορείται για συμμετοχή σε δολοφονία από πρόθεση με εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από το Ποινικό Δικαστήριο Phra Khanong στις 18 Νοεμβρίουth 2023.

Η εικόνα και το όνομά της δημοσιοποιήθηκαν από τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης, η οποία προέτρεψε το κοινό να τους τηλεφωνήσει για οποιαδήποτε πληροφορία ή να επισκεφθεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Τα μέσα TPN θα συνεχίσουν να ενημερώνουν αυτήν την ιστορία καθώς δημοσιεύονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.