Νεαρός άνδρας διασώθηκε αφού πήδηξε από τη γέφυρα Sarasin

Πουκέτ -

Ένας νεαρός άνδρας διασώθηκε από τη θάλασσα αφού πήδηξε από τη γέφυρα Sarasin στο Thalang.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (18 Νοεμβρίουth) ειδοποιήθηκαν ότι ένας άνδρας που ήταν ακόμα ζωντανός επέπλεε στη θάλασσα κοντά στη γέφυρα Sarasin στην υποπεριοχή Mai Khao.

Έφτασαν στην περιοχή για να διαπιστώσουν ότι ο άνδρας είχε ήδη διασωθεί με ασφάλεια από ένα τοπικό ψαροκάικο που βρισκόταν κοντά. Ο άνδρας μεταφέρθηκε αργότερα σε κοντινό νοσοκομείο.

Έχει αναφερθεί ότι ο άνδρας είναι μαθητής από το Phang Nga. Πήδηξε από τη γέφυρα Sarasin αλλά αμέσως τον είδαν και τον διασώθηκαν ένα τοπικό ψαροκάικο.

Το όνομα του άνδρα αποκρύπτεται για την ιδιωτικότητά του και λόγω της ευαισθησίας της κατάστασης.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, ζητήστε βοήθεια. Το Phuket Express προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να φτάσετε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.