Συνελήφθησαν τρία άτομα με 100 σετ παράνομων κρεβατιών στην παραλία Καρόν

Karon -

Τρία άτομα συνελήφθησαν με 100 σετ κρεβατιών παραλίας που κατασχέθηκαν στην παραλία Καρόν εκτός της ζώνης νόμιμων αδειών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αξιωματούχοι από το Γραφείο της Περιφέρειας Mueang Phuket και την αστυνομία Karon επιθεώρησαν την παραλία Karon. Ο έλεγχος έγινε μετά από καταγγελίες ότι υπήρχαν χειριστές κρεβατιών παραλίας εκτός της νόμιμης ζώνης άδειας κρεβατιού παραλίας.

Τρία άτομα συνελήφθησαν και τους κατασχέθηκαν 100 σετ κρεβατιών παραλίας. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρών για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παραβίαση του Νόμου Διατήρησης Καθαριότητας και Τάξης της πόλης.

Δεν αναγνωρίστηκαν ονομαστικά στον ταϊλανδικό Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.