Ιδιοκτήτης καταστήματος συνελήφθη για φερόμενη πώληση παράνομων μπουμπουκιών κάνναβης στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος κάνναβης συνελήφθη αφού φέρεται να πούλησε παράνομα μπουμπούκια κάνναβης σε ένα κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Παρασκευής (17 Νοεμβρίουth) συνέλαβαν έναν άγνωστο ιδιοκτήτη σε κατάστημα κάνναβης στην οδό Phra Baramee. Η αστυνομία κατέσχεσε 63 γραμμάρια μπουμπουκιών κάνναβης.

Ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση και μετατροπή ελεγχόμενων βοτάνων (μπουμπούκια κάνναβης) χωρίς νόμιμη άδεια. Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Patong δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ιδιοκτήτη ή το όνομα του καταστήματος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.