Γυναίκα της Μιανμάρ συνελήφθη επειδή εργαζόταν παράνομα σε μπαρ στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Μια γυναίκα της Μιανμάρ συνελήφθη αφού βρέθηκε να εργάζεται παράνομα σε ένα μπαρ στην οδό Bangla.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Παρασκευής (17 Νοεμβρίουth) συνέλαβαν μια γυναίκα της Μιανμάρ σε ένα μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια.

Η σύλληψη ακολούθησε αφού η αστυνομία ειδοποιήθηκε από ανώνυμο ενδιαφερόμενο πολίτη ότι υπήρχε αλλοδαπός που εργαζόταν στο μπαρ. Η αστυνομία πήγε στο μπαρ πριν καταγράψει βίντεο της γυναίκας της Μιανμάρ ενώ δούλευε στο μπαρ.

Το Phuket Express σημειώνει ότι η αστυνομία της Πατόνγκ δεν έδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια για τη γυναίκα της Μιανμάρ συμπεριλαμβανομένου του ονόματός της.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.