Δύο κρουαζιερόπλοια φθάνουν στην Πατόνγκ με 5,000 τουρίστες

Πουκέτ-

Δύο κρουαζιερόπλοια έφτασαν στην Πατόνγκ με περισσότερους από 5,000 τουρίστες το πρωί του Σαββάτου (18 Νοεμβρίουth).

Το κρουαζιερόπλοιο Spectrum of the Seas έφτασε με 4,948 τουρίστες με συνολικά 35 εθνικότητες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Σιγκαπούρης (2,100), Ινδοί (735), Μαλαισιανοί (447), Κορεάτες (326), Κινέζοι (298) και Φιλιππινέζοι (232).

Το κρουαζιερόπλοιο Crystal Symphony έφτασε με περισσότερους από 600 τουρίστες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί.

Περίπου 1,000 τουρίστες και από τα δύο κρουαζιερόπλοια χρησιμοποιούν τουριστικές υπηρεσίες στην Πατόνγκ ενώ οι άλλοι 4,000 ταξιδεύουν μόνοι τους στην Πατόνγκ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.