Έφηβος συνελήφθη με 201 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας έφηβος συνελήφθη με 201 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Rawai του Mueang Phuket.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβε έναν 16χρονο έφηβο στο Thai Mai Village στο Rawai. Του κατασχέθηκαν 201 χάπια μεθαμφεταμίνης. Το όνομα του υπόπτου αποκρύπτεται λόγω ηλικίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Chalong, τα παράνομα δίκτυα ναρκωτικών χρησιμοποιούν συνήθως εφήβους για να μεταφέρουν ναρκωτικά. Δίνουν ναρκωτικά σε εφήβους και αφού εθιστούν οι έφηβοι, θα κάνουν ντελίβερι σε εμπόρους ναρκωτικών. Όταν συνελήφθησαν, καθώς είναι ακόμη έφηβοι, αντιμετωπίζουν μικρές νομικές ενέργειες σε αντίθεση με τους ενήλικες λόγω του ότι είναι ανήλικοι. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ηλικίας από 13 έως 16 ετών, πρόσθεσε η αστυνομία του Chalong.

Σχετικά άρθρα:

Ένας άνδρας συνελήφθη με 90 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Rawai.

Ένας άνδρας συνελήφθη με χάπια μεθαμφεταμίνης στο Rawai του Mueang Phuket.

Οι αξιωματούχοι συνέχισαν την καταστολή σε ένα τοπικό χωριό στο Rawai όπου διανέμονται ευρέως παράνομα ναρκωτικά.

Μια γυναίκα ύποπτη συνελήφθη με 20 χάπια μεθαμφεταμίνης σε μια τσάντα σνακ σε ένα χωριό στο Rawai.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.