Συνελήφθη υπήκοος της Μιανμάρ για φερόμενη πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων και μαγικών μανιταριών στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη αφού βρέθηκε να πουλά ηλεκτρονικά τσιγάρα και μαγικά μανιτάρια στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express αυτή την εβδομάδα ότι συνέλαβε έναν 27χρονο άνδρα της Μιανμάρ σε ένα κατάστημα στην Πατόνγκ. Κατασχέθηκαν από αυτόν διάφορα είδη μαγικών μανιταριών που αναφέρονται ως «CStar» και «Ape». Συνολικά κατασχέθηκαν 7 γραμμάρια.

Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης 31 ηλεκτρονικά τσιγάρα. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 5 (μαγικά μανιτάρια) και παράνομη πώληση προϊόντων για τα οποία δεν είχε καταβληθεί κρατικός φόρος.

Η αστυνομία του Πατόνγκ συνεχίζει να καταπολεμά τα παράνομα μαγικά μανιτάρια που πωλούνται κυρίως σε καταστήματα κάνναβης και Πολλές συλλήψεις έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό όπως αυτή.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.