Το σκάφος με μακριά ουρά ανατρέπεται μετά την άφιξη με τουρίστες στο νησί στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένα σκάφος με μακριά ουρά ανατράπηκε όταν ξένοι τουρίστες έφτασαν σε ένα νησί στο Εθνικό Πάρκο Mu Ko Phi Phi στο Mueang Krabi.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Mu Ko Phi Phi κ. Yuttapong Damsrisuk είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (17 Νοεμβρίουth) ειδοποιήθηκαν από το προσωπικό στο νησί Mai Pai (Νησί Μπαμπού) για το περιστατικό. Το σκάφος με μακριά ουρά ταξίδευε με έξι ξένους τουρίστες από το νησί Phi Phi Don στο νησί Mai Pai.

Οι τουρίστες μόλις είχαν φτάσει στο νησί και το σκάφος και ο καπετάνιος περίμεναν τους τουρίστες κοντά στην παραλία όταν φυσούσε δυνατός αέρας και κυματισμό. Αποτέλεσμα των καιρικών συνθηκών ήταν να διαρρεύσει νερό στο σκάφος. Οι τουρίστες προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον καπετάνιο του σκάφους να μην βυθιστεί το σκάφος. Ωστόσο, το σκάφος τελικά αναποδογύρισε.

Οι ξένοι τουρίστες δεν τραυματίστηκαν. Ένα άλλο σκάφος κλήθηκε να παραλάβει τους τουρίστες πίσω στο νησί Phi Phi Don αφού τελείωσαν το ταξίδι τους στο νησί Mai Pai.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.