Ο καταρράκτης Ton Ao Yon στο Πουκέτ ανοίγει μετά από προσωρινό κλείσιμο

Wichit -

Ο καταρράκτης Ton Ao Yon άνοιξε ξανά για το κοινό με χρονικούς περιορισμούς μετά από ένα προσωρινό κλείσιμο για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο καταρράκτης Ton Ao Yon στο Wichit, Mueang Phuket, έκλεισε προσωρινά για τουρισμό τον περασμένο μήνα για συντήρηση.

Τώρα, η ενημέρωση μας:

Ο δήμος Wichit είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (16 Νοεμβρίου) ότι ο καταρράκτης Ton Ao Yon θα ανοίγει καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Το Phuket Express σημείωσε ότι προηγουμένως δεν υπήρχε χρονικός περιορισμός στο άνοιγμα και το κλείσιμο.

Οι επισκέπτες καλούνται να ακολουθήσουν τους κανόνες που είναι:

  • Παρακαλούμε διατηρήστε τα επίπεδα θορύβου χαμηλά για να μην ενοχλείτε τους άλλους
  • Μην μεταφέρετε όπλα και μην κυνηγάτε ζώα.
  • Μην αφαιρείτε τίποτα από τον καταρράκτη, συμπεριλαμβανομένων βράχων, φυτών ή άγριας ζωής.
  • Μην καταναλώνετε αλκοόλ ή άλλες μεθυστικές ουσίες στον καταρράκτη.
  • Παρακαλώ μην αφήνετε σκουπίδια.

Σχετικά άρθρα:

Η αστυνομία του Πουκέτ από το αστυνομικό τμήμα του Wichit επιβεβαίωσε σήμερα το απόγευμα, 5 Αυγούστου 2021, ότι μια αλλοδαπή τουρίστρια που πιστεύεται ότι είναι Ελβετός στα 50 της και επιβεβαιώθηκε ότι ήταν τουρίστας στο Phuket Sandbox, βρέθηκε νεκρή στον καταρράκτη Ton Ao Yon στο Wichit. Πουκέτ, νωρίτερα σήμερα.

Το θύμα, 57 ετών, η αναπληρώτρια αρχηγός πρωτοκόλλου της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ελβετίας, έφυγε από το ξενοδοχείο της στο Άο Γιον γύρω στις 11:30 π.μ.

Μνημόσυνα για τον Ελβετό τουρίστα, 57 ετών, ο οποίος πέθανε στο Phuket Sandbox κάτω από ύποπτες συνθήκες την περασμένη εβδομάδα, τελέστηκαν το βράδυ της Παρασκευής (6 Αυγούστουth) και συνεχίστηκαν σε μικρότερη κλίμακα το Σαββατοκύριακο καθώς συνεχίζουν να έρχονται πληροφορίες για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.